164 Diamant Painting Action

164 Diamant Painting Action. Dat is niet duur (voordeel!)! Het formaat is 40×60 cm. Leg de gekleurde diamantjes één voor één op hun plek en zie een schitterend schilderij ontstaan.

21 99

Présenté 21 99

Het formaat is 40×60 cm. Leg de gekleurde diamantjes één voor één op hun plek en zie een schitterend schilderij ontstaan. Per toeval vond ik een setje diamond painting met rozen voor maar € 1,84 in de winkel. Dat is niet duur (voordeel!)!

Een leuke hobby voor jong en oud.

Bloemen, paarden, strand met zonsondergang, bloemen en vlinders, landschap en katjes. Het was een kleine verpakking, dus ik verwachtte er niet heel veel van. Er zijn 6 verschillende designs: Dat is niet duur (voordeel!)! De prijs van één diamond painting set is € 4,99. Een leuke hobby voor jong en oud. Het formaat is 40×60 cm. Bloemen, paarden, strand met zonsondergang, bloemen en vlinders, landschap en katjes.

21 99

Het was een kleine verpakking, dus ik verwachtte er niet heel veel van.. Leg de gekleurde diamantjes één voor één op hun plek en zie een schitterend schilderij ontstaan. Bij action liggen nu grote diamond painting sets. De prijs van één diamond painting set is € 4,99. Bloemen, paarden, strand met zonsondergang, bloemen en vlinders, landschap en katjes. Een leuke hobby voor jong en oud. Het formaat is 40×60 cm. Er zijn 6 verschillende designs: Dat is niet duur (voordeel!)! Per toeval vond ik een setje diamond painting met rozen voor maar € 1,84 in de winkel. Het was een kleine verpakking, dus ik verwachtte er niet heel veel van... Er zijn 6 verschillende designs:

Popular posts from this blog

Photo Tournesol Pinterest

Idées Caravaggio Tanger Menu